Categorii

Producători

Newsletter

ADITIV GPL Arexons

ADITIV GPL Arexons

Cod furnizor:CH3602

Detalii


35,01 lei cu TVA

92458912

Disponibilitate: In stoc

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 35 puncte de loialitate. Vei acumula 35 puncte ce pot fi schimbate intr-un voucher de 0,70 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Primul aditiv pentru GPL, special conceput pentru a fi introdus direct in rezervorul de GPL, in conditii de maxima siguranta.

Avantaje
Acest produs este destinat eliminarii umiditatii, a depozitarilor de sulf si de amoniac din rezervorul de GPL. Mentine reductorul de presiune curat si eficient. Curata si lubrifiaza injectoarele si electrovalvele din sistemul de alimentare cu GPL, in stare lichida sau gazoasa. Mentine eficienta tuturor elementelor sistemului de alimentare cu GPL.

Mod de utilizare
Toate operatiunile descrise mai jos se fac cu motorul cald! Cu rezervorul golit in proportie de cel putin 80%, montati, prin insurubare ferma, adaptorul pe priza de alimentare cu GPL a autovehiculului. Celalalt capat al adaptorului se monteaza pe valva speciala a spray-ului, apoi, apasand ferm spray-ul timp de 30 de secunde, introduceti aditivul in rezervor. In final, dupa ca ati inlaturat spray-ul si adaptorul, umpleti rezervorul autovehiculului cu GPL.

Produsul prezinta pe ambalaj toate avertizarile impuse de legislatia in vigoare. Nu contine CFC sau alte gaze daunatoare ozonului.

Continut: 120 ml.

Tara de origine: Italia

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Recomandari

This widget requires Flash Player 9 or better